Toggle navigation
español
English
English
español
English
Login
Toggle navigation
View Item
RI-UNICACH Home
Facultad de Ciencias de la Nutrición y Alimentos
Tesis
Licenciatura en Gastronomía
View Item
RI-UNICACH Home
Facultad de Ciencias de la Nutrición y Alimentos
Tesis
Licenciatura en Gastronomía
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Recetario de postres a base de quinua chenopodium
Date
2025-06-20
Author
Lujano Falcón, Juan Diego
Metadata
Show full item record
Abstract
Esta basado en la propuesta de implementar la incorporación de la quinua en postres ya sea en harina o en semilla
URI
https://hdl.handle.net/20.500.12753/5911
Collections
Licenciatura en Gastronomía
View/
Open
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
Search RI-UNICACH
This Collection
Browse
All of RI-UNICACH
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register