Show simple item record

dc.contributorVela Gutiérrez, Gilber
dc.contributor.authorCancino Lorenzana, Adai
dc.date.accessioned2024-11-22T20:35:12Z
dc.date.available2024-11-22T20:35:12Z
dc.date.issued2024-11-14
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12753/5692
dc.description.abstractEvaluación microbiológica de quesoses_MX
dc.formatpdfes_MX
dc.language.isospaes_MX
dc.publisherUniversidad de Ciencias y Artes de Chiapases_MX
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0es_MX
dc.subjectAnálisises_MX
dc.subjectInvestigaciónes_MX
dc.subjectEstudioes_MX
dc.subject.classificationBIOLOGÍA Y QUÍMICAes_MX
dc.subject.otherNutrición y alimentoses_MX
dc.titleEvaluación microbiológica de quesos frescos en mercados de Tuxtla Gutiérrez, Chiapases_MX
dc.typeTesis de licenciaturaes_MX
dc.identificator2es_MX
dc.audiencegeneralPublices_MX
dc.rights.accessopenAccesses_MX


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0