Toggle navigation
español
English
English
español
English
Login
Toggle navigation
View Item
RI-UNICACH Home
Facultad de Ciencias de la Nutrición y Alimentos
Tesis
Licenciatura en Ciencia Tecnología de los Alimentos
View Item
RI-UNICACH Home
Facultad de Ciencias de la Nutrición y Alimentos
Tesis
Licenciatura en Ciencia Tecnología de los Alimentos
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Evaluación microbiológica de quesos frescos en mercados de Tuxtla Gutiérrez, Chiapas
Date
2024-11-14
Author
Cancino Lorenzana, Adai
Metadata
Show full item record
Abstract
Evaluación microbiológica de quesos
URI
https://hdl.handle.net/20.500.12753/5692
Collections
Licenciatura en Ciencia Tecnología de los Alimentos
View/
Open
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
Search RI-UNICACH
This Collection
Browse
All of RI-UNICACH
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register