Show simple item record

dc.contributorBolom Martínez, Susana del Carmen
dc.contributor.authorFonseca Zuñiga, Eduardo de Jesús
dc.date.accessioned2023-10-25T16:51:09Z
dc.date.available2023-10-25T16:51:09Z
dc.date.issued2023-02-22
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12753/4883
dc.description.abstractDocumentar la historia gastronómica de San Cristóbal de las Casas, Chiapas.es_MX
dc.formatpdfes_MX
dc.language.isospaes_MX
dc.publisherUniversidad de Ciencias y Artes de Chiapases_MX
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0es_MX
dc.subjectTurismoes_MX
dc.subjectGastronomíaes_MX
dc.subjectGuíaes_MX
dc.subject.classificationCIENCIAS SOCIALESes_MX
dc.subject.otherGastronomíaes_MX
dc.titleGuía de turismo gastronómico de la Ciudad de San Cristóbal de las Casas, Chiapases_MX
dc.typeTesis de licenciaturaes_MX
dc.identificator5es_MX
dc.audiencegeneralPublices_MX
dc.rights.accessopenAccesses_MX


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0