Show simple item record

dc.contributorCastillo Archila, José Abelardo
dc.contributor.authorYalizeth, Nucamendi Ruedas
dc.date.accessioned2023-06-09T16:19:12Z
dc.date.available2023-06-09T16:19:12Z
dc.date.issued2023-06
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12753/4767
dc.description.abstractDeterminar el efecto de la pandemia de COVID-19 sobre la seguridad sanitaria de alimentos en adultos mayores de 18 años de la zona metropolitana de Chiapas y el impacto en la salud de la población. Determine the effect of the COVID-19 pandemic on the health security of food in adults over 18 years of age in the metropolitan area of Chiapas and the impact in the health of the population.es_MX
dc.formatpdfes_MX
dc.language.isospaes_MX
dc.publisherUniversidad de Ciencias y Artes de Chiapases_MX
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0es_MX
dc.subjectAlimentaciónes_MX
dc.subjectCovid 19es_MX
dc.subjectEtases_MX
dc.subjectSeguridad Alimentariaes_MX
dc.subjectPandemiaes_MX
dc.subject.classificationCIENCIAS SOCIALESes_MX
dc.subject.otherNutriciónes_MX
dc.titleSeguridad Sanitaria en el consumo de alimentos durante la Pandemia por Covid 19es_MX
dc.typeTesis de licenciaturaes_MX
dc.identificator5es_MX
dc.audiencegeneralPublices_MX
dc.rights.accessopenAccesses_MX


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0