Toggle navigation
español
English
English
español
English
Login
Toggle navigation
View Item
RI-UNICACH Home
Facultad de Humanidades
Producción Científica
Fondo Audiovisual Proyecto Carnaval Zoque
San Fernando / Shahuipac
View Item
RI-UNICACH Home
Facultad de Humanidades
Producción Científica
Fondo Audiovisual Proyecto Carnaval Zoque
San Fernando / Shahuipac
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
El pescado baldado colgado esperando de ser cocido el día siguiente para el Miércoles de la vigilia
Date
2016-02-09
Author
López Ballinas, Gabriela
Metadata
Show full item record
Abstract
Previa preparación del pescado el martes de carnaval, en el Cowiná Prioste Sr. Juan Carlos.
URI
https://hdl.handle.net/20.500.12753/5385
Collections
San Fernando / Shahuipac
View/
Open
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
Search RI-UNICACH
This Collection
Browse
All of RI-UNICACH
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register