Toggle navigation
español
English
English
español
English
Login
Toggle navigation
View Item
RI-UNICACH Home
Facultad de Ciencias de la Nutrición y Alimentos
Tesis
Licenciatura en Gastronomía
View Item
RI-UNICACH Home
Facultad de Ciencias de la Nutrición y Alimentos
Tesis
Licenciatura en Gastronomía
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Plan de negocios para establecer una repostería saludable
Date
2023-08-20
Author
Hernández Vázquez, Vianey Guadalupe
Zepeda Ruiz, María Fernanda
Metadata
Show full item record
Abstract
se relaciona a la organización, objetivos, métodos que conlleva a crear una repostería saludable, dirigida al publico en general que busquen cuidar su salud pero no dejando atrás los gustos.
URI
https://hdl.handle.net/20.500.12753/4955
Collections
Licenciatura en Gastronomía
View/
Open
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
Search RI-UNICACH
This Collection
Browse
All of RI-UNICACH
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register