Toggle navigation
español
English
English
español
English
Login
Toggle navigation
View Item
RI-UNICACH Home
Facultad de Ciencias de la Nutrición y Alimentos
Tesis
Licenciatura en Gastronomía
View Item
RI-UNICACH Home
Facultad de Ciencias de la Nutrición y Alimentos
Tesis
Licenciatura en Gastronomía
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Interpretación de la gastronomía con relación a la sinestesia y la música clásica en estudiantes de gastronomía
Date
2022-11
Author
Juárez López, Alondra Iridiana
Olvera Corzo, Vania Marintia
Metadata
Show full item record
Abstract
En esta tesis exponemos la sinestesia como herramienta para crear platillos, específicamente a partir de la relación de los sentidos involucrados entre la gastronomía y la música clásica
URI
https://hdl.handle.net/20.500.12753/4652
Collections
Licenciatura en Gastronomía
View/
Open
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
Search RI-UNICACH
This Collection
Browse
All of RI-UNICACH
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register