Toggle navigation
español
English
English
español
English
Login
Toggle navigation
View Item
RI-UNICACH Home
Facultad de Ciencias de la Nutrición y Alimentos
Tesis
Licenciatura en Gastronomía
View Item
RI-UNICACH Home
Facultad de Ciencias de la Nutrición y Alimentos
Tesis
Licenciatura en Gastronomía
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Aplicación de Rambután (Naphelium lappaceum) en la repostería
Date
2022-07
Author
López de los Santos, Elí Ricardo
Metadata
Show full item record
Abstract
Este trabajo será público para todas las personas interesadas en el tema del fruto y puedan conocer algunos postres elaborados a base de este fruto.
URI
https://hdl.handle.net/20.500.12753/4543
Collections
Licenciatura en Gastronomía
View/
Open
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
Search RI-UNICACH
This Collection
Browse
All of RI-UNICACH
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register