Toggle navigation
español
English
English
español
English
Login
Toggle navigation
View Item
RI-UNICACH Home
Instituto de Ciencias Biológicas
Libros y Capítulos de libros
Capítulos de libros
View Item
RI-UNICACH Home
Instituto de Ciencias Biológicas
Libros y Capítulos de libros
Capítulos de libros
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Capítulo 4: Conceptos generales del metabolismo de carbohidratos
Date
2012
Author
Caballero Roque, Adriana
Metadata
Show full item record
Abstract
Las fuentes de los carbohidratos son numerosas, pero en general, son casi todas de origen vegetal como los almidones de los cereales, azúcar de la caña, miel, leche y frutas.
URI
https://hdl.handle.net/20.500.12753/1614
Collections
Capítulos de libros
View/
Open
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
Search RI-UNICACH
This Collection
Browse
All of RI-UNICACH
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register