Toggle navigation
español
English
English
español
English
Login
Toggle navigation
View Item
RI-UNICACH Home
Facultad de Ingeniería
Libros y Capítulos de libros
Capitulos
View Item
RI-UNICACH Home
Facultad de Ingeniería
Libros y Capítulos de libros
Capitulos
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Composición química y actividad antirradical de tres variedades de frutos de Annona diversifolia Safford
Date
2011
Author
Santos Sanchez, Norma Francenia
Metadata
Show full item record
Abstract
En el presente trabajo se comparó y relacionó la actividad antirradical frente al DPPH con el contenido de fenoles totales y flavonoides totales de la pulpa de frutos de las variedades blanca, rosa y rosa mexicano de Annona diversifolia.
URI
https://hdl.handle.net/20.500.12753/1582
Collections
Capitulos
View/
Open
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
Search RI-UNICACH
This Collection
Browse
All of RI-UNICACH
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register